Üvey Annem Deli Gibi Sakso Çekti
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Dün gece üvey annem odama ziyarete geldi. 16 yaşındayım, daha önce bazen sözlerinden bazen de bakışlarından bir şeyler fark ediyordum, manidardı ama hiçbir zaman üvey annemin bana yaklaşacağını düşünmezdim. Güzel bir kadın, sarışın ve renkli gözleri var. Babam ağzının tadını biliyor sanırım. 33 yaşında, aslında genç bir kadın ve zarif. Eğer amacı babamı aldatmaksa o zaman bir sürü erkek onun olabilir ama neden bana bakıyor anlamam.

Üvey Annemin Bana Elleriyle 31 Çekip Tüm Spermlerimi Yutması

Babam içmeyi ve TV karşısında sızmayı sever. Evimiz iki katlı, üst katta yatak odam, babamlarınki aşağıda. Yine bu gibi bir durum oldu, ben de odama geçtim. Saat 10 gibi geldi Semiha abla odama. Yataktayım ve telefonu kurcalıyorum, hiçbir şey yaptığım yok yani sadece uykumun gelmesini bekliyorum. Sadece yatağımın yanına oturdu, gözlerimin içine bakıyor ve o an ellerini battaniyenin altına soktu, sikimi tuttu. Semiha abla, ne yapıyorsun dediğim zaman da bana “sessiz ol, seveceksin” dedi. Biraz öyle oynadı, aşağıda ışığı söndürmüş, gözleri merdivende. Ben merdiveni direkt görmüyorum ama ışık olmamasından anlayabiliyorum. Biraz öyle oynadı eliyle, sikim elbette kalktı, sonra battaniyeyi tamamen indirip, eşofmanımı sıyırıp yalamaya başladı. Ben sadece bekliyorum ama seks hikayelerinde genelde anlatılan bir durum var ya? Kendimden geçiyorum diye. Böyle hissetmeye başladım. Daha önce elbette 31 çektim hem de çok ama hiç böyle hissetmemiştim derken patladım. Sonra da doğrulup gözlerimin içine bakarak ne kadar spermim varsa ağzında hepsini yuttu. Şaşırdım, arkada kanıt bırakmamak lazım dedi bana.

Yanağımdan okşadı, uslu bir çocuk ol seni sıkça ödüllendiririm dedi ve yanağımdan öpüp gitti. Dün gece uyumadım hiç, sabaha karşı sızmışım diyebilirim. Acaba bugün yine gelir mi? Gelirse ne yapar bilmiyorum ama içimde hem pişmanlık var hem de heyecan. Bu gerçekten de anlatılması çok zor bir durum lakin şu kesin, gelirse çok mutlu olurum. Üvey annemin bana elleriyle 31 çekip tüm spermlerimi yutması mı? Bunu bana daha önce söyleseler asla inanmazdım ama oldu. Acaba içine girmeme de müsaade edecek mi? Bu da düşündükçe heyecanlanmama neden olan konulardan.


Comments (0)
Add Comment