Hiç Pişman Değilim Arkadaşımın Manitasını Siktiğim İçin – Hak Etti
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Mevzu kadın kilosu olduğunda ben asla anlamıyorum kim kaç kilo. Kadınların kas oranları daha az olduğu için midir nedir 60 kiloyum deseler bile şişman durabiliyorlar. E tabi bu durum biraz da boyla alakalı olsa gerek. Emel de 81 kiloyum diyor ama balina gibi. 24 yaşında ve güzel bir kadın Emel. Hani biraz kilo verse manken dersiniz öyle bir güzellik. Normalde ne yalan söyleyeyim ben kilolu kadınları pek tercih etmem ama ondaki kumral ten, şişman olmasına rağmen orantılı olan vücut ve uzun – düz olan kestane rengi saçlar, dudaklar zamanla Emel ile alakalı hayaller kurmama neden oldu. Bu arada Emel hem üniversiteden arkadaşımın hem de aynı zamanda ev arkadaşım olan Ali’nin kız arkadaşı. Bunlar sikişmiyor, Ali’den biliyorum durumu çünkü Emel bakireyim diyormuş fakat sevişiyorlar. Ali’de de bir enteresanlık var hatunun amını – götünü çekmiş bana gösteriyor ne yapsalar anlatıyor. Emel ile alakalı böyle Seks Hikayeleri dinlemem de ondan etkilenmeme neden oldu.

Gel zaman git zaman Ali memlekete gitti. Yalan yok, bende Emel’in numarası yok ama Ali gittikten iki gün sonra kapı çaldı, çat kapı Emel geldi. Bununla az sohbet ettim, vs. derken sevişmeye başladık. Hiç pişman değilim arkadaşımın manitasını siktiğim için – hak etti. Onca zaman bana bu hatunla alakalı resimler, vs. göstermemeliydi, azdırdı beni. Sevişiyoruz tamam ama bir ara kucağıma aldım hatunu, sonra göte bir geçirdim resmen kuduruyor. O an bana demez ki yavaş ol ben hiç anal yapmadım. Tamam ama Ali ile dedim, onunla da yapmadım sadece sürttü dedi. Şaka yapıyor sandım ama zamanla konuşurken anladım ki Ali’nin malafat daha büyükmüş, çok canı yandığı için asla alamamış. Bunca zamandır Ali, ben Emel’i öyle götten sikiyorum böyle çeviriyorum derken aslında sadece sıkıyormuş. Yalan yok, bu konuyla alakalı Ali’ye hiçbir şey demeyeceğim e ne de olsa yakışık almaz ama bundan sonra Ali’yi dinlerken içimden hadi lan oradan çekeceğim, bu kesin.

Emel ile alakalı o gece en sevdiğim durumlardan birisi bana sakso çekerken taşaklarımı yalaması oldu. Hatta bir ara iyice ileri gitti ve göt deliğime bile dil attı. O ara parmak da kullanacaktı sanırım ama ne yapıyorsun diye güldüğüm zaman biraz kendisini geri çekti, utandı sanırım.


Comments (0)
Add Comment