Eşime Dildo ile Girince Acıdan Kendisinden Geçiyor
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Şu Seks Hikayelerini okudum da tamam arada tek tük güzeller var ama çoğu sıkıcı. Bu nedenle size dün gece eşimle yaşadığım seksten bahsetmek istiyorum. Gözleriniz şenlensin, sağlam seks yapan insanlar da olduğunu bilin.

26 yaşındayım, esmer ve seksi bir kadınım. Güzelliğim her zaman beğenildi. Şu an Almanya’da yaşıyorum. İnce belli, uzun – düz saçları olan kendiliğinden sürmeli gözlere sahip seksi bir kadınım, 90 60 90 bedendeyim. Bakımlı ve seksi bir kadın olmamdan ötürü eşimin gözlerinin sürekli bende olduğunu söyleyebilirim. Bir de ben seksi seviyorum ama özelse. Özel seks demek bence seksi oyun tadında yaşamak demek. Seksle alakalı bu yaşıma kadar eşimden başka bir deneyime sahip olmadım ama söyleyebilirim ki bu durum bana yeter çünkü eşim seksle alakalı benim küçük oyunlarıma hatta pek de küçük olmayan oyuncaklarıma ses etmiyor, ben ne istersem yapıyor. Hatta bazen zorlansa da bana eşim asla hayır demez.

Son bir senedir seks hayatımdaki heyecanı artırmak için yeni – yeni deneyimler yaşamaya başladım. Seksimi erkeğimle yaşarken oyunların yanında oyuncaklar da kullanır – kullandırır oldum. Kocayla zaman geçirirken ondan seks oyuncakları kullanmasını istemek bile kimileri için zorken ben bu oyuncakları kocamın üzerinde kullanıyorum, durun anlatayım.

Dün yine eşim akşamüzeri saat 19:00 dediği gibi eve geldi. Burada herkesin belli çalışma saatleri var ve bu düzeni seviyorum. Eşim gelecek ya? Onu normal bir şekilde karşılamaktansa üzerime geçen hafta gizlice aldığım kırmızı lateks deriden seksi elbisemi giydim ve elimde bir kamçı & dildo kombinasyonu ile beklemeye başladım yatak odamızda. İçeri girdiği zaman seslendiğinde nazik bir ses tonuyla yatak odasından “içerideyim hayatım” dedim, geldiğinde beni gördü ya? Nasıl heyecanlandı anlatamam.

Sonra sevişmeye başladık. Eşimin gömlek düğmelerini ağır – ağır açtım derken usulca onu soydum. Hiçbir zaman eşimin üzerinde kamçımı kullanırken asla çok soft olmadım – olamadım. O ara ondan domalmasını istedim ve dildomu da kullandım. Bu gibi durumlarda eşimin heyecanlandığını hatta başta canının yandığını hissedebiliyorum hatta görebiliyorum ama zamanla da bunu seviyor hatta ara – ara bana dildon nerede senin uzun zamandır da diyor. Hanımlar senelerdir evliyiz ve biz bizeyiz. Eşinizle mutlu olmak için öyle grup sekslere falan gerek yok, bu bahsettiğim delilikleri yaşarsanız inanın bana normalden çok daha iyi hissettiğinizi siz de fark edersiniz kısa zamanda.


Comments (0)
Add Comment