Eşofmanı Dizlerine Kadar İndirim, Emre’yi Domaltıp Bir Güzel Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Köyde yaşamak bir delikanlı için de eğlenceli olabilir ama kafa dengi arkadaşların varsa eğer. Bu anlamda şanslıyım. Köyde nüfus az ama 5, 6 arkadaşız, aynı liseye gidip – geliyoruz. Burada herkes bir ilgi alanı yok, monoton geçiyor günler. Genelde boş işlerle uğraşıyoruz. Her birimiz 16, 17 yaşlarındayız. Bu dönem özellikle Seks Hikayeleri ile ilgilenir olduk e ne de olsa herkesin libidosunun doğal olarak arttığı o dönemdeyiz. Diğerleri kendi aralarında ne yaşar bilemiyorum ama bende enteresan bir durum var. Şunu söylemem lazım, elime bir karı geçse gece – gündüz sikerim, hiç çıkartmadan 5 atarım, bu kesin ama nasıl desem bu dönem eldeki imkanlar buna yetmiyor. Ben de arkadaşlarımla baş başa kaldığımda şakalaşma, vs. derken doğan olanakları değerlendiriyorum. Şu bir gerçek, 6 samimi arkadaşım var ve altısı ile de dün itibariyle sikiştim. İçlerinde en zor hatta imkansız diyeceğim Emre’ydi. Bunca zamandır ona cinsel şakalar yapardım, karşılık alamazdım ama dün de onunla birlikte oldum. Üstelik diğer neredeyse herkesle sikişirken sikmek için siktirdim de ama Emre sadece kendisini siktirdi üstelik kız gibi inim inim.

Emre dün geldi bana, dedi ki hadi bizimkileri alalım balığa gidelim. Buradaki dereden balık tutuyoruz. Tamam gel, hazırlanacağım, bizimkiler bağ evine gitti dedim. İçeri girdiğinde giyinmek için odaya gitmek yerine karşısında soyundum ama tamamen. Ben çırılçıplağım, o da bana bakıyor, gülüyor manyak mısın diye. Kanka ne alaka, 31 çekim izle istersen ben utanmam dedim. Güldü, ben de fırsat bu fırsat 31 çekmeye başladım. Bu zamana kadar eden bu kadar cüretkar olmadım bilemem ama 31 çekerken Emre’nin yanına gittim, elimle başını yarağım getiriyorum. Başta hayır dedi gülerek ama 3 – 5 denemeden sonra ağzına aldı. Götünü açtığımda biraz hızlı davrandım, refleks olarak hemen eşofmanını geri çekti ama bir sonraki denememde o eşofmanı dizlerine kadar indirim, Emre’yi domaltıp bir güzel siktim.

Emre ufak tefek diyebileceğimiz minyon bir çocuk. Yine de onda sağlam göt var. Emre’yi sikiyorum ama bir yandan da bu koca yarak bu ufacık göte nasıl giriyor diye merak da ediyorum. Hiç zorlanmadan aldı. Hatta o an eminim o inleme sesleri tamamen zevk ile alakalıydı. Ben onu sikerken çok zevk aldığı her halinden belliydi.


Comments (0)
Add Comment