Sıkıntıdan Revire Kim Gelirse Sikiyorum – Askeri Doktorum
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Merhaba beyler ve bayanlar. Ben Arda. Normalde kendi halinde, işinde – gücünde bir adamım. Hatta evliyim, çoluk – çocuk sahibiyim. Böylesi bir Seks Hikaye sitesinde olma nedenim sadece arada sıkılmamdır. Fakat bugün burada sizlere yazmam beni bile şaşırtan bir durum, buna inanabilirsiniz. Öncelikle yaşadığım şeyi size gizlilik çerçevesinde anlatabilirim. Bu nedenle olaydaki isimleri, şehir, vs. gibi detayları değiştirdim, bilginiz olsun. Lakin tüm bu anlattıklarım ana hatları ile gerçektir. Bundan emin olabilirsiniz.

Ben sağlık görevlisiyim. Özel bir kurumda çalışıyorum. Çalıştığım kurum sadece erkeklere hizmet veriyor, askeri lise. Burada revirdeyim. Hatta çoğu zaman ailecek lojmanda kalmadığımız için burada kalıyorum. Lojman çıkmadı maalesef bir türlü. Buraya geleli 3 ay kadar oldu. Okul iyi tamam ama dağ başında. Üstelik sıkıcı. Burada hayat benim için ekstra sıkıcıydı çünkü ben revirdeyim ve tekim. Genelde günde birkaç öğrenci gelir, rapor alır – gider… ya da ufak – tefek hastalıklar vardır. Yani burada hayat rutinin dibi diyebilirim.

Fakat benim için buradaki hayatı renklendiren bir durum gelişti. Nasıl anlatsam? Buraya gelen, hiç hasta olmasa da rapor almaya çalışan ergenlerden birine geçenlerde gel bakalım neyin var dedim. Muayene ederken oranı aç buranı aç yapıyorum ki çocuk utandı, gözlerini kaçırıyor benden. Hekimden utanmak olmaz, aç bakayım poponu az, indir az daha derken götünü açtım. O sedyenin üzerine nasıl uzandı anlatamam. Bakışlarından belli, siksem sikme demeyecek hatta sikmemi istiyor. E yine de ben cesaret edemiyorum derken elimi attım, ellerken – ellerken birden parmaklamaya başladım ve olay kendiliğinden gelişti. 17 yaşındaydı sanırım, bendeki yarak da iri… nasıl aldı bilemiyorum ama dibine kadar aldı. Bundan sonra ben Emre denen o çocuğun yolunu gözlerim, birkaç gün gelmedi. Bu arada başka birisi geldi, yine aynı şeyleri yaparken o da domaldı önümde. Böylelikle bir baktım ki ben bir haftada neredeyse 10 tane delikanlıyı sikmişim. İşin enteresan tarafı hiçbiri bana dur demiyor hatta ben sikerken zevk alıyorlar. Hatta bir gün arayla yeniden gelenler oldu.

Bunlar için şaşkınlık yaşarken kurumdaki matematik öğretmeni de geldi. O da genç, fit bir adam. Fakat gerçekten hastalanmış, grip yani. İnsan ister istemez ona da iş atıyor. Hiç sanmıyordum bana versin ama o da bana verdi. Şaşırtıyor beni bu yaşananlar, korkutuyor da üstelik ama çok zevk alıyorum.


Comments (0)
Add Comment