Girmez Sandım Ama Lap Diye Oturdu Köküne Kadar Götüme
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Ben Hakan. 21 yaşındayım, yakışıklı da bir çocuğum aslında. Hani kızlarla alakalı hiçbir sorunum olmadı. Okuyorum, kız arkadaşım var ve memlekette de nişanlıyım. Dün bir olay yaşadım, sizlere bu olaydan bahsetmek istiyorum. Dünden beri düşünüyorum da bu yaşadığım Seks Hikayesi aslında bir şekilde kanına girdiğim kızların ahının tutması mıydı acaba? Bu da olabilir. Hani birkaç kızı sikerken naz adı altında yapma deseler de ben ısrarla girmiştim amlarına. Ondan sanırım. Durun ama mevzuyu anlatayım, siz karar verin.

İnsan seçimlerinin sonucunu yaşar. Hani genciz, çevre var, içelim & güzelleşelim mantığındayım ya belki de bu nedenle bir sürü başka insan tanıyorum, sosyal anlamda epey geniş bir çevreye sahibim diyebilirim. Bu çevre giderek de büyüyor. Uzun zamandır zaten merak ederdim, hiç denemedim de şu ot mevzusunu. Dün arkadaşlarımdan birisi bundan bahsettiği zaman bardaydık, balıklama atladım “hadi içelim” diye. Ben yanında var sandım ama yok, beni bir artı bir eve götürdü bir tane. Orada başta kalabalıktır ama sonra ben, Emre ve Selim kaldık. Selim dediğim adam 30’larında o evin sahibi. İçiyoruz o sigara benzeri şeyi, bir süre sonra Emre altı eline telefonu kız arkadaşıyla konuşuyor ya da kavga ediyor. Öyle konuşuyor ki ateşli – ateşli… zaten ortamdan ve konudan uzaklaştı hatta salonda en köşeye çekildi. O ara Selim dediğim bu adam elimden tuttu, gelsene dedi bana. Tamam dedim, odaya geçtik. Kafam zaten iyi. O zaman beni neden çağırdı, ben neden odadayım sormak aklımın ucundan bile geçmedi ama birkaç saniye sonra zaten anladım benden ne istediğini. Malafatı çıkartmasıyla ağzıma vermesi bir oldu. O an diyorum ki kendi kendime “yapamam” ama yalıyor muyum? Evet. Bir yandan diyorum “ben gay değilim” adam diyor ki bana “biliyorum aşkım, tatlım hadi yala” ve ben yalamaya devam ediyorum.

E tabi bir süre sonra da benden domalmamı istedi. İçimden diyorum ki girmez, ben aşırı darım, erkeğim, vs. ama çok sürmedi içime lap diye bir oturdu. O an zaten acı ile kendime geldim ama ne fayda? O andan sonra kendime gelsem n’olur, boşalana kadar bekledim derken içeri götürdü beni yine içirdi yine sikti ama bu sefer de banyoda, suyun altında. Arada Emre’ye de sürttü, demek ki benden önce Emre’yi epey sikti, o an bunu anladım.


Comments (0)
Add Comment