Yavrum Nasıl Siktim Seni Götten Dediğimde Gülümsedi
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Tamam seks hayvani bir eylem ama ben sevişirken bazı anlarda özellikle ağırdan almayı severim. Bu demek değil ki sadece soft seksleri seviyorum… hayır! Sekste hem hard hem de soft yaklaşımları birlikte seviyorum. Seks denen olay birkaç dakikaya sığmamağı, saatler almalı. Evliliğimin ilk dönemlerinde bu nedenle çok zorlandım çünkü eşimin beni sapık sandığı bir dönem oldu. Hatta öyle ki böyle devam ederse ben ayrılırım bile demişti e ne de olsa günde 4, 5 derken kadının nefesini kesiyordum. Şimdi durum onun açısından biraz daha iyileşmiş bir halde ama son birkaç sene içinde süreklilikle yaşanan seksten sıkıldım, bu aralar yeni fetiş ve fanteziler denemek istiyorum. Bu nedenle de eşimin canı biraz sıkkın diyebilirim.

Geçen gece eşim duştan çıktığı zaman ona yaklaştım. E tabii bir süredir iş, güç derken tüm hayat meşgaleleri yüzünden birkaç gün sekse ara vermiştik. Bu bizim birlikteliğimizde çok nadir olur bir şey. Bu nedenle eşim de istekli. Hemen o an dilimi kullanmaya başladım. Azeriler bizim için am – yalar dermiş hakaretvari bir şekilde, kim bize ne derse desin ben kendi zevklerimden ödün veremem. Hemen o an yatakta eşimin amını yalamaya başladım ama ağır – ağır. Bir yandan da sürekli orta parmağımı eşimin göt deliğine geçiriyorum. Başlarda bunu asla istemezdi ama zamanla izin verir oldu. Bugün amacım eşimi götten siktiğim bir Seks Hikayesi yaşamak. Demiştim ama bir süredir durağan hale geldiğini düşündüğüm seks hayatımızı canlandırmam lazım… derken eşim iyice bacaklarını açtı, kayganlaştırıcıyı aldım ve vücudunu ovaladım derken güzel bir masajdan sonra yarağımın başını amına değil götüne yerleştirdiğim zaman bana “Adnan yine delirdin” dedi ama ittim bile. Sevişme aşamasında kayganlaştırıcı ve parmak kullanmanın anal anını inanılmaz rahat ve eğlenceli kıldığını söyleyebilirim. Eğer bu gibi bir planınız varsa sizin de o zaman bu taktiği kullanın. Gerçi yine de eşimin canının yandığını anlayabiliyorum e ne de olsa o zevk inlemeleri biraz acı dolu olmaya başladı ama kısa zamanda toparladım ve yaşananlardan onun da zevk almasını sağladım.

Bunu nereden anladım, yavrum nasıl siktim seni götten dediğimde gülümsedi. Eğer götten sikişimden memnun kalmasa hatun neden gülümsesin öyle değil mi? Bakalım bir sonraki sefer ne olacak, çok merak ediyorum gerçekten.


Comments (0)
Add Comment