Kocamı Kardeşiyle Aldattım ve Çok Zevk Aldım
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Türbanlı bir kadınım, namusluyum. En azından öyle olduğumu sanıyordum. Demek ki eğer karşıma fırsat çıksaydı o zaman ilk fırsatta kendimi erkeklerin kollarına atacaktım. Dün gece anladım. Eşimin kardeşi Ankara’da yaşıyordu ama eşini de almış, buraya İstanbul’a tanışmış. Bundan 1 hafta önce haberim oldu, git gel başladı derken dün gece geldiler.

Eşimden Daha İyi Sikti

Bir ara karısı biz kalkalım dedi, onların aracı olmadığı için eşim bırakmak istedi. Aşağıya da uğradılar, kaynanam altta oturuyor. 5 dakika sonra kapı çaltı, emziği unuttuk diye kayınım gelmiş kapıya. Bakayım diye içeri girdiğim zaman direkt üzerime abandı.10 senelik evliyim, 10 kere görmediğim adam ne cesaretle üzerime geldi bilemem ama yanaştı bana üstelik birkaç saniye içinde eteğimi indirmişti bile. E tabi ben de suskun kaldım. Bu korku gibi bir şey değildi, etkilenmiştim ondan. Derken o an hızlıca sikini çıkarttı ve direkt içime girdi. Ne sevişme ne başka bir şey! Hiçbir şey yok, lap diye içime girdi ki başta kuru olduğu için az canım da yandı. Kısa bir seksti, çok kısa. 5 dakika bile sürmedi diyebilirim, sonra telefon çaldı… Kayınım hâlâ siki içimdeyken kocamla konuşuyor, abi bulduk ya koltuğun arasına düşmüş, geliyorum dedi. Cebinden çıkarttı emziği. Demek ki daha bizden girmeden beni sikmeye kafasına koymuştu.

Boşalttıktan sonra onca zaman geçti, bir de telefon görüşmesi yaptı ama nasıl hâlâ sönmedi anlamadım. Üstelik bir, iki defa yine girdi çıktı. Bu kısa oldu ama bir sonraki sefer senin de eğlenmene neden olacağım, söz veriyorum dedi ve gitti. Bir süre acaba az önce başıma ne geldi diye düşünsem de olan belliydi, kocamı kardeşiyle aldattım ve çok zevk aldım. Olan buydu.


Comments (0)
Add Comment