Kaslı Erkeğim Beni Her Pozisyonda Becerdi
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Selam arkadaşlar, uzun süredir anlatmak isteyip de bir türlü anlatamadığım bir hikayeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Sevgilim Eda ile uzun süredir beraberiz ancak bir türlü fırsat bulup birlikte olamadık. İkimiz de spor salonunda çalışıyoruz. Yani vücutlarımız oldukça fit ve esnek bir yapıya sahibiz. Bir gün Eda benim evime geldi, müsait değilim dememe rağmen kıskançlık yapıp içeri girdi, bilgisayar önünde ki peçeteleri görünce biraz bozuldu ancak yanıma gelip kur yapmaya başladı.

Seksi Eda’yı Acımadan Siktim

Biraz sohbet ettikten sonra öpüşmeye başladık, hızlı ilerlediğimizi düşündüm bir ara ancak her şey yolunda gider gibi bir hali var. Eda kendince bana sürtünüyordu ve garip sesler çıkarıyordu ben ise kendimi olayın akışına bırakmış acemiliğimin anlaşılmasın diye devam ediyordum. Yavaş yavaş üstümüzü çıkarırken öpüşmeye devam ediyorduk en son Eda üzerinde ki her şeyi çıkarmıştı. Eğilip bana sakso çekmeye başladı, öyle mükemmel yalıyordu ki her an ağzına gelebilirdi. Olayın zevki ile Eda’ya otur dedim ve ben onunkini yalamaya başladım. Eda verdiğim zevk ile inliyor ve sik beni diye yalvarıyordu. Ben ise göğüslerini okşarken yalamaya devam ediyordum.

Yatağa yatırıp bacaklarını ayırdım, biraz tükürükledikten sonra Eda’nın içine girmeye hazırdım. Bakire misin diye sordum oda hayır cevabını verdi. Bende anlamsız bir şekilde birden içine kökledim, off diye bağırıp dudaklarını ısırmaya başladı. Ben aldığım zevk ile içine girip çıkmaya devam ediyordum. Eda gelmeye başlayacak gibi hareketler yapıp inliyordu, ben ise hiç durmayan biriydim. En son Eda ile birlikte boşalmaya başladık…


Comments (0)
Add Comment