Kayınımla Karışık Bir Durum İçindeyiz, Birbirimizi Sikiyoruz
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Burada size yalan söylemeyeceğim ben her zaman erkekleri ilgi çekici buldum ama çevre, düşünce yapısı ve diğer bilinen nedenlerden ötürü bunu belli etmedim. Özellikle evlendikten sonra bu anlamda düşünmedim bile. Seks Hikayeleri o andan sonra benim için sadece eşimle alakalı oldu. Uzun süreler eşine sadık kalan bir adam olarak bir dönem eşimin kardeşi Nihat bize gelince durum değişti.

Lise son sınıfta Nihat. Son 1 senedir bizde kalıyor. İstanbul’da yine üniversite okuyacakmış. Garip bir çocuk. Evde ne zaman yalnız kalsak sanki normalden daha rahat. Bundan 9 ya da 10 ay kadar önce bir cumartesi yine evde yalnızız bu sabah uyandı ve salona geldi ama üzerinde şort ve atlet var. Öyle ince öyle içini – dışını belli eden bir şort ki anlatamam. Kadın giyse namussuz dersiniz. Normalde 177cm boya sahip iyi ve sarışın, mavi gözleri – uzun, sarı saçları olan gayet yakışıklı bir çocuk Nihat ve kız arkadaşı da var. Nedendir bilemem o gün bana aşırı samimi davranıyor. Hatta TV izlerken şakalaşıyoruz, geldi kucağıma oturdu. Sikimin kalktığını belli etmemek için toparlanıyorum, hadi kalk diyorum ama nerede. Bu benimkinin kalktığını anladı daha da bastırıyor, resmen kucağımda hopluyor. Zaten bir süre sonra ben de saldım kendimi ve bir baktım Nihat bana sakso çekiyor. Bu kadar basit bir adammışım, inanın böyle olabileceğini ben de tahmin edemezdim.

33 yaşında kocaman adam olan ben o an Nihat ne derse yapıyorum. Hatta eğer domal sikeceğim dese evet diyeceğim. Gerçi bunu demedi, yalan yok ama domal dedi, böylece taşaklarımla birlikte göt deliğimi de yalayabilecekmiş. Domaldım…

Tamam şerefsiz bana sakso çekiyor, benimle sevişiyor ve o an tam aklımdan sanki bana verecek diye geçiriyorum… birden ağzıma veriyor, domal diyor götünü yalayacağım. Kafamı karıştıran bu oldu. Sonra da zaten bana “ne istiyorsun” dedi, ne olursa dedim, sessiz kaldım. Biraz daha ısrarlı sakso çekince de boşaldım hiç öyle sikmeden.

Ben boşaldım, aradan da biraz zaman geçti. Pişmanlık kapladı içimi, bir daha böyle bir şey yapmayalım dedim ama nerede? Açtı sikini, hadi ama gelsene & yalasana diyor. E tabi 5 dakika direnebildim. Az sonra da zaten içime girdi. Nihat’la bir senedir fırsat buldukça seks yapıyoruz, bazen o beni sikiyor, bazen ben onu. Karışık bir durum.


Comments (0)
Add Comment