Götüme Dil Atılınca Göz Bebeklerimin Yerinde Döndüğünü Hissettim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Para karşılığı seks yaşamak gibi bir durum hiç bana göre değil aslında ama bu yaşadığım olay bir erkek olarak bir kadınla değildi. Ben erkek erkeğe yaşanan seks hikayelerini her zaman merak ettim, yalan yok ama bir travesti ile zaman geçirmek istedim hep. Bu nedenle madem böylesi özel bir Seks Hikayesi yaşamak istiyorum, karşılığında ödeme yapmaya değer dedim. Üstelik gizlilik, sağlık ve temizlik gibi konularda da hassas bir çıtırla olmam şarttı. Bunun için seçim yapabilmem lazımdı ki bunu da ancak bir eskort ile zaman geçirirken elde edebilirdim, değil mi? Neyse, Ecem ile bu şekilde tanıştım. Yaşı için 25 dese de 30 hatta 35 olabilir. Sorun yok, 27 yaşında ve esmer, fit bir adamım ve beğendiğim bir dönmeydi. Esmer, etine dolgun ve tatlı dilli bir travesti ile zaman geçirmekti hayalim zaten. Hatta Ecem için hayal ettiğimden çok daha fazlasına da sahipti diyebilirim. O görüşmede başıma planlamadığım (hayal etmediğim) ne geldi size anlatmak istiyorum.

Evine gittim, sevişiyoruz. Ben hiçbir zaman seksle alakalı konuşmadım. Zaten bu anlamda ilk deneyimim ve utanıyorum. Sevişirken bana sakso çekmesini düşündüm gerçekten iyiydi. Hatta giderken (ödemeyi yaptıktan sonra bile) vazgeçsem mi diye düşündüm ama sonra gittim. İşte dedim sakso anında, buna değerdi iyi ki geldim. O ara taşaklarıma kadar indi derken bacaklarımı elleri ile hafif araladı. Yalan yok o ara ben fark ettim sanki göt deliğime yönelecek ama ses etmedim hatta ilk denemem olduğu için utana – sıkıla hafif bacaklarımı gizliden araladım derken lap diye göt deliğime dili bir attı, başım döndü. Ben o ana kadar hiçbir şekilde bu gibi bir deneyim yaşamamıştım ama gerçek anlamda zevk aldım. Bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama göz bebeklerimin yerinde döndüğünü hissettim o an.

Sonra bu orospu bir bacağımı kaldırdı hatta bacak omuza yapacaktı ama utandım, izin vermedim derken sakatmışım gibi bir bacağımı kaldırdı, kayganlaştırıcı sürdü ve geçirdi bana. Kayganlaştırıcı nedeniyle mi bilemem ama ben o an gerçekten çok az acı çektim ve hatta zevk aldım. Zaten bir süre sonra saldım kendimi derken o da cesaret aldı, iki bacağımı da kaldırıp havaya, elleriyle tutarak sikti beni.


Comments (0)
Add Comment