İki Kaynımla Aynı Anda Sikiştim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Ben aslında öyle acıya dayanabilecek, acı eşiği yüksek bir kadın falan değilim ama nasıl azmışım, “sokun” diyorum ya! Sadece sokun, yırtılsın geçer, iyileşirim. Eşim 14 aydır yok, bir gitti Almanya’ya geldim, geleceğim. Yok sen geldin, tamam işlemler, vs. derken 14 ay ne demek. İnsanın kaynını falan gözü görmüyor o zaman…

Grup Seks Hiç Bu Kadar Keyifli Olmadı

Durun baştan, adam akıllı anlatayım. Eşim Almanya’ya beni aldırma çabasında, gitti & gelmiyor. Derken işlemler tamamlanmış, kayınlarımı gönderdi bana hazırlanmam, vs. için. 1 haftalık bir süreç var, sanırım 3 gün oldu. Evde öyle don, atlet geziyorlar ki anlatamam, azdım resmen. Zaten onlarda da diyet vardı sanırım. Biri 21 diğeri ise 19 yaşında iki ergen aslında ama ben yeşil ışık yakar yakmaz ikisi ayrı ayrı bana yanaştı ama yok, madem bir delilik yaşanacak ben eşzamanlı isterim, iki kaynımla aynı anda sikiştim anlayacağınız. 21 yaşında olanın yarağı daha büyüktü ve kaslı, hemen kucağına oturdum ve götüme geçirmesini istedim. Hiç anal yapmamıştım, büyük olanı arkadan almam belki hataydı ama anlık bir acıdan sonra köküne kadar aldım, sonra da amcığıma genç, yeşil gözlü olanın girmesini istedim. O her zaman çekingendi aslında ama beni öyle utangaç izlerken tastamam kalkmış sizi aslında sonuna kadar istediğini ele veriyordu. O an o içimdeki doluluk hissini anlatamam, doldum taştım resmen!

E tabi kısa zaman sonra ikisi de boşaldı ama derler ya? Kadın erkekten daha zor tatmin olur diye… benim başıma bu geldi. Sabaha kadar birçok sefer seks yaptık, hatta ne zaman işlemleri halletmek için resmi dairelere falan gitsek gizli saklı öpüştük, inanılmaz bir andı gerçekten de. Türkiye’yi çok özledim.


Comments (0)
Add Comment