Hale Teyzeyi Sonunda Götten De Siktim!
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Hiç seks yapmamıştım, 18 yaşındayım. Bu nedenle sanırım normal bir durum ama geçen ay milli oldum. Esmer ve yakışıklı bir gencim, kız arkadaşlarım da oldu ama öpüşmedik bile, şanssız olduğumu söyleyebilirim. Her ne kadar arkadaşlarım milliyiz falan dese de yalan söyledikleri, anlayabiliyorum çünkü bazen ben de o şekilde sallıyorum. Ama bu anlatacağım şey tamamen gerçektir, buna inanabilirsiniz.

Teyzemi Götünden Siktim Artık Çok Mutlu

45, 50 yaşında diyordum ama 43 yaşındaymış, bir Hale teyze var. Üst katta oturuyor ve evli aslında ama kocası yurtdışına gider, gelir sürekli (şoför). Bu nedenle genelde yalnız, çocuk falan da yok, bir başına hep. Genelde market alışverişlerine benden yardım ister, bazen de ev işlerine kanepe kalkacak, onun yeri değişecek, vs. vs. gibi konularda. Bu nedenle annem, Hale teyzene yardıma git dediği zaman suratım düşer ama giderim mecburen. Geçen ay yine böyle bir şey oldu, yardım istemiş ve gittim, uzatmadan anlatayım, kanepe & koltuk yeri değiştirirken bana geldi ve kollarıma ellemeye, pazılarımı sıkmaya başladı, sen ne kadar kaslıymışsın diye, sonra ben donup kalınca gözlerime bakarak eminim aşağıdaki ufaklık da kaslıdır diye eğildi ve beni soydu. Zaten üzerimde eşofman olduğu için hemen indirdi ki inikti hâlâ sikim çünkü bu olay 1dk. bile sürmemişti. Sakso çekmeye başladığı zaman kalktı hemen. O sakso denen şeyin eğlenceli olduğunu biliyordum ama bu kadar olabileceğini tahmin edemezdim ki boşaldım! Bu olaydan bir gün sonra Hale teyze beni yine çağırdı ama bu sefer içeri girer girmez sikimi çıkarttı ve yalamaya başladı. Ben mi? Sadece bekliyorum. Çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Sonra gelsene dedi, kanepeye uzandı ve üzerine çıkmamı istedi, içine girdiğim zaman inanılmaz bir hazdı gerçekten de. Yine hemen boşaldım. Bu durum birkaç kere böyle devam etti, geçen hafta çağırmadı hiç, kocası da evde yoktu.

Derken annemler gezmeye gidince ben çıktım yukarı ve kapıyı çaldım. Hiçbir şey demeden içeri girdim, bakıyor bana ki sikimi çıkarttım, yala dedim. Artık o korkak çocuk yoktu, gülümsedi “gel madem” diye yalamaya başladı. Bana eğer bu aramızda geçen şeyden hiçbir zaman kimseye bahsetmeyeceğime dair söz verirsem sürekli beni memnun edeceğini söyledi ki asla diye söz verdim, yine sikiştik. Üstelik bu sefer uzun zamandır götten yemediği için benle anal seks yapmak istediğini de söyledi. Bunu da denedim ki inanılmaz dar ve eğlenceliydi. Bu da çok zevk verdi bana.


Comments (0)
Add Comment