Emel Kız Ablanı Boşayım, Seni Alayım… Sen Çok Daha İyisin
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Zeynep’i boşayıp seni alayım mı? Ablandan çok daha iyisin aşkım… diyorum. Baldızı sikerken nasıl şekilden şekille girdiğimi sizlere anlatamam. O an hissettiğim tek bir şey var, delilik.

Korona hayatlarımızı mahvetti. Hepimiz etkilendik bundan. Gerçi ben bu durumdan iyi etkilenenlerdenim. Böyle bir grup varsa, beni bu gruba ekleyin. Çünkü normalde şirkete gider, gelirdim uzaktan çalışma başlattılar. Eşim perakende sektöründe, eskiden mesaili gibi çalışır, neredeyse 8 saat sonrası her zaman evde olurdu ama bu günlerde çoğu zaman işte. Bu neden önemli? Uzaktan eğitime geçen üniversiteli baldızım bize birkaç ay kalmaya geldi. Erzurum’da eşimin ailesi ama bu dönem Erzurum’da olmaktansa ablacığıyla, bizimle olmayı seçmiş.

İlk 1 ay baldızı elde edebilmek için resmen ter döktüm. Bir gün duştan çıkınca yapıştırdım. Sonra o benden daha istekli bir hale geldi. Emel, baldızımın adı. Dün yine sikiştik ama bu sefer diğerlerinden çok daha özeldi. Çünkü baldızı götten siktim. Normalde amı sikilmiş, yetişememişim ama götten geçirirken kırk katla attırdı lakin değdi, analı ilk defa benle yaptı.

Baldızımı sikerken, Emel kız ablanı boşayım, seni alayım… sen çok daha iyisin! Diyorum ya? İnanamazsınız nasıl kızıyor, “ablama bunu nasıl yaparsın” diye ama yarak götünde, hareket de edemiyor.

Epey yalvardım anala ikna etmek için. Bunun adetidir, her sabah duşa giriyor. Kolladım sabah yolunu, duşa girdiği gibi ben de girdim. Enişte – baldız duşa zaman geçirmenin tadı bir başka olur, elbet diyerek. Sonra bolca köpükledim, arada arındırıyorum köpükten ve yalıyorum am & göt ne varsa. İşte o zaman, enişte götümden uzak dur diyor ama sanki sesinde davet var ya da bana öyle geliyor. Anal seks hikayelerini bile sevmişimdir her zaman ama eşim nedense hiçbir zaman müsaade etmez. Bu heyecanı baldızda yaşamak istedim, o da az direndi ama arkasına geçtim. Ayakta götten sikmek ne kadar zormuş, bir de o duş ortamında! Anlatamam sokmak için ne kadar zorlandığımı ama soktuğum zaman zevkten kendimden geçtim resmen.


Comments (0)
Add Comment