Amcamın Üvey Kızıyla Sex Hikayem
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Merhaba dostlar, şimdi size amcamın üvey kızıyla aramda geçen Sex Hikayesini anlatacağım. Amcam Sadi 45 yaşında yaşamayı seven bir insandır. Eşinden ayrıldıktan sonra yeni ve seksi bir hatun ile evlenmeye karar verdi. Evlendikleri gün seksi bir üvey kızı olduğunu fark ettim. Ancak aklımda onu sikmek olmamasına rağmen kendimi alıkoyamıyordum. Kızın adı Sude imiş sonradan öğrendim. Ne kadar güzel bir isim dedim kendi kendime… Bir süre bakışmalardan sonra o geceyi öyle kapattık.

Sude Alımlı ve Güzel Bir Kadın

Bir hafta sonra amcamlar bizi kahvaltıya davet etti, memnuniyet ile gittik. Sude orada olacağı için çok şık giyinmiştim. Gittiğimizde Sude çok güzel ve seksi görünüyordu. Dayanamadım ve göğüslerinden kendimi alıkoyamıyordum. Sürekli bakıyor Sude’yi utandırıyordum. En sonunda Sude bana karşılık verme amaçlı beni odasını gezmeye çağırdı. Seve seve kabul ettim ve yukarı çıktık. Bana neden göğüslerine baktığımı sorduğunda ise, sadece çok güzel görünüyorlar ondan dolayı bakıyorum dedim. Bu cevap karşısında “o zaman yalamak ister misin” dedi ben şok olmuştum. Zevkle dedim ve hemen yatağa doğru giderek yalamaya başladım. Ben bir yandan göğüslerini yalıyor bir yandan ise vajinasını okşuyordum.

Sude daha fazla dayanamadı ve zaten bakire olmadığını söyleyerek içine girmemi istedi. Bende biraz sakso çektirdikten sonra içine girmek için penisimi tükürükledim. Ağzını kapatarak birden içine kökledim, Sude inanılmaz bir şekilde girer girmez boşalmaya başladı. Ancak ben henüz gelmemiştim. Hemen sakso çekmeye başladı ve inliyordu bütün spermleri ağzına bıraktım ve yuttu…


Comments (0)
Add Comment