Yakışıklı Facebook Arkadaşımı Eve Davet Ettim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Seks ve arkadaşlığı bir arada yaşamaktan hoşlanıyorum ama maalesef bunu elde edebilmek çok zor. Ne zaman bir erkekle samimi, içten bir sohbet yaşasanız “evli bile olsanız” hemen sizinle ciddi düşünüyor, bu çok can sıkıcı. Ama ben çareyi buldum, internetten insanlarla tanışmak, zaman geçirmek ve bunun karşılığında ödeme almak. İşte o zaman bir kadın hayal edebileceği en sıcak ve arkadaşça görüşmeleri yaşayabiliyor. 24 yaşında, esmer ve 52 kilo genç bir kadınım, güzelim anlayacağın. Eğer ilgini çekmişsem ve İstanbul Anadolu Yakası civarlarındaysan yorum at bakalım, sonra ne olacağı bilinmez.

Facebook’ta Tanıştığım Erkek Beni Sikti

Size ilk görüşmemi anlatayım mı? Benim gibi seçici bir kadın elbette erkeğini görüşmelerinden ödeme de alsa görmek, beğenmek ister. Bunu yaptım ama adama “aç da pipine bakayım” denmiyor. Ben hiçbir şekilde anal denememiştim, normalde büyük pipiden korkmam ama ilk görüşme ya? Bir de adam anal için iyi bir ödeme yapıyor, tamam dedim (pipiyi bile görmeden). Yakışıklı, sohbeti güzel bir delikanlı geldi, sanırım 23, 24 yaşında (yine ben gibi). Evimde zaman geçiriyoruz, başta kısa bir süre sadece sohbet ve sevişme derken sikini çıkarttı, kocaman. Anal olacağını bilmeden mutluluktan havalara uçacağım (gerçekten). Okuduğum seks hikayeleri ve arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla anal bilhassa ilk denemesinde zormuş. Bu nedenle tedirginim. Benden dümdüz uzanmamı istedi. Yüzü koyun uzandım ve arkamdan üzerime gelmesi, ensemi yalayarak beni mest etmesi muhteşem bir histi gerçekten. Hiç acele etmedi! Hatta o an anladım ense ve boyun kısmının insan için çok eğlenceli olduğunu. Gecelik anlaşmıştık, gerçi bu gibi bir adamla her durumda sabaha kadar zaman geçirirdim.

Elleriyle, o parmak uçlarıyla vücudumda hafif hafif gezinmesi bile mest etti beni. Sonra kocaman sikinin başını tam göt deliğime oturttu ve çok az ittirdi, tedirgin olduğumu anladığı zaman durdu. Heybetli bir adamla zaman geçirmenin en güzel yanı, o pozisyonda bile ensene uzanabiliyor, bir eli ile kalçanı kavrarken diğeri ile memelerinle oynayabiliyor. Hiç zorlanmadan, zevk ala ala götten verdim erkeğime.


Comments (0)
Add Comment