Hayalini Kurduğum Öğretmenimi Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Lise yıllarında aklımda her zaman olan bir bayan öğretmenim vardı. Seksi bir vücuda sahip olmasına rağmen çok sert bir kadındı. Escort sitesi olan bidforthis.com adresinde ki kadınlara bile taş çıkarırdı. Okulu bitirmeden umarım bir açığını bulurum da bunu sikerim diye düşünüyordum. Hayallerimi süslüyor her 31 çektiğimde aklıma getiriyordum. Okulun bitmesine az kalmış o kadının dersinde sürekli götünü izlediğim için kalmıştım.

Öğretmenim Fetiş Çıktı

Belki geçirir diyerek yanına gittim ve not istedim. Kendisi benimle bu durumu konuşmak için akşam yanına uğramamı istedi. bende söylediği gibi ders çıkışı yanına gittim. Acil işinin olduğunu ve daha sonra görüşeceğini söyledi. Bende bir şey diyemedim hayranlıkla sürekli götünü göğüslerini izliyordum. Eve gittim direkt onu hayal ederek 31 çekmeye başladım. Ertesi günün gecesi hocam mesaj attı. Acil gel boş vaktim var konuşalım diyerek. Bende ne olduğunu anlamadım hemen hocamın yanına gittim. Çok seksi bir kıyafet ile beni karşıladı. Önce biraz sohbet ettik sonra derslerimin iyi sadece onun dersinin neden zayıf olduğunu sordu. Bende boş bulunarak götünü izlediğimi ağzımdan kaçırdım. Bunu biliyordum ama bu kadar cesur olacağını bilmiyordum dedi. Bende utandım. Ancak kendisi şoke eden bir şey söyledi. Utanma gel diyerek beni yatağa götürmeye başladı. Hiç evlenmediğini biliyordum, odasında farklı seks oyuncakları vardı ve bunları kimseye söylememi istedi.

Onun o seksi halinden dolayı sikim kalkmıştı bile. Yatağa geçtik yavaşça aşağı indi ve yalamaya başladı. Sikim zaten taş gibiydi gelmemek için başka şeyler düşünüyordum. Amcığının deliğini tutturup birden kökledi içine off diye bir inledi. O an hepsini içine boşaldım zaten…


Comments (0)
Add Comment