Sevgilimin Kardeşi Gülşeni Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Selam dostlar, ben Konya Escort şehrinden Hakan. 21 yaşındayım, uzun boylu ve kaslı bir insanım. Bu hikâye eski sevgilimin kardeşi Gülşen ile aramda geçti. Aslında hiç ihtimal vermediğim ve asla tavsif etmeyeceğim bir olay olmasına rağmen, her şey bir anda gelişti. –ki bu olay olduktan hemen sonra kız arkadaşıma durumu açıkça anlatmama rağmen gururuna yediremeyip benimle ayrıldı. Ama yapacak bir şey yok sonuçta olan oldu biten bitti.

Kız arkadaşım Gül ile uzun süredir birlikte mutlu bir sevgili hayatı yaşıyoruz. İkimizde birbirimizden oldukça memnun bir şekilde, çevremize mutluluk enerjisi saçıyoruz. Bu durum karşısında Gül’ün kız kardeşi Gülşen her zaman yanımızda oluyor. Nereye gitsek kendisi de bize eşlik ediyor. Bu nedenle bir türlü kız arkadaşım ile yalnız kalamıyor ve ya cinsel bir deneyim yaşayamıyorduk. Bir gün Gül’ü kimsenin olmadığı bir vakitte kendi evimize çağırdım. Hemen geleceğini söyleyerek dönüş yaptı. Bir saat sonra kapı çaldı, açtığımda karşımda Gülşen vardı, ablasını sorduğumda ise o gelmeyecek yerine ben geldim dedi.

Nasıl yani demeye kalmadan içeri girdi. “Ablamı sikmek için çağırdın.” Deyince biraz şaşırdım ancak, kız bu kadar patavatsız olunca bende dobra dobra olmaya karar verdim. Sayende hiç bir şey yaşayamıyoruz, bırak sevişelim bari dedim. Bunu duyan Gülşen çok mutlu oldu ama verdiği cevap beni şok etmişti. Ablasını değil kendini sikmemi istiyordu. Bende artık sinirle kafasını tutup sikimi ağzına soktum. Nefes almayacak gibi yalıyor ve somuruyordu. Bakire olduğu için götünden sikerek boşaldım.


Comments (0)
Add Comment