Liseli Gülizar’ı Samanlıkta Götten Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Size çılgınca bir şeyden bahsedeyim mi? Lisede seks hikayelerinin kralını yaşadım. Kızlarla kanka olur, en seksi sohbetleri ederdim ama bir tanesi benim için her zaman çok özel olmuştur. Gerçi başım belaya da giriyordu ama değerdi.

Hiç Bu Kadar Zevk Almamıştım

Gülizar diye bir kız vardı, kanka olduk… kısa zaman sonra msn’de bana engel attı, sadece memelerini merak ettiğini sormuştum ama okulda biraz nazlandıktan sonra yeniden konuştu. Sonradan söyledi, kayıt almamdan korkmuş. Neyse, bir gün bana erkeklerin penisini merak ettiğini söyledi ki gösteririm ama burada olmaz dedim. Okulda yakalansak… of biterdik. Beni eve davet etti ama evin içine değil, müstakil bir evde oturuyorlardı, tandır damı denen samanlık gibi bir yere. Sonra da yanıma geldi. Birileri gelirse dediğim zaman evde küçük kardeşi varmış o da oyun oynuyormuş, kimse rahatsız etmez dedi. Sikimi açmamı istiyor… ama nasıl anlatamam, gözlerindeki o ışıltı çok fena. Açtım ben de gerçi kısa bir süre midesi kalksa da sonra yalaması için yalvardım sadece ellerim dedi. Sevişme yok diyebilirim, öpmeme bile izin vermiyor. Her ne kadar yalvarsam da ağzına almadı ama amını yalayım mı dediğim zaman sakın parmak atma diye söz alarak açtı.

Demek ki yalamaktan değil, yalanmaktan hoşlanıyor. O an o azmış, hormonsal durum asla insanların mantıklı düşünmesine neden olamıyor. Duvara dayadım kızı, epey bir yaladım. Parmaklarım ne zaman yaklaşsa sakın diyor. Korktuğu şey kızlığının gitmesi belli ama ben göt sikmek konusunda deneyimliyim. Kimse madem bizi rahatsız etmeyecek o zaman azıcık sikimi sürüm dedim, sikimi sürdüğüm sırada göte ittiriyorum ama o ortam, duruş, vs. Yani tüm koşullar sokmama engel. Çılgın ama eğlenceli bir anıydı, sonra zaten birden bahçe yoluna babasının arabası yanaşınca ikimiz de kısa süreli kalp krizi geçirdik ama bu olayı atlattık, 2 ay sonra da liseli Gülizar’ı samanlıkta götten siktim tabi. Zamanla sürtmelerim, ellemelerim ve yalamalarım buna neden oldu ama hiçbir zaman amını yalamam dışında ileri gitmeme müsaade etmedi maalesef. Liseli Sex Hikayeleri sitemizi takip etmeyi unutma.


Comments (0)
Add Comment