Bir Gün Eşim Bana Ben Grup Seks Yapmak İstiyorum Dedi vol. 1
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Ben hayatım boyunca eşimden başka hiçbir kadınla birlikte olmadım. Evlendiğimden beridir tanıdığım eşim için de adım kadar eminim bu durum geçerlidir o da hayatı boyunca benden başka hiçbir erkekle birlikte olmamıştır diyebilirim. 35 yaşındayım, eşim ise 33. Uzun süredir evli, çocuksuz bir çiftiz, çalışıyoruz. İkimiz de eğitimli, kariyerlerine önem veren, iyi kazanan insanlarız ve birlikte mutluyuz aslında ama zamanla fark ettik ki seks hayatımızda bir sıkıntı var çünkü sürekli yaşanan birbirinin aynı seksler bizi sıktı. Bu durum için rutin etkisi diyebilirim. Açıklamak zor mu? Anlar mısınız bilemiyorum ama evlilik bir süre sonra seks gibi özel bir konudan bile sıkılmanıza neden olabiliyormuş. Tamam ama, bunu kabullendik derken baktık aradan seneler geçiyor ve fark ettik ki eşimle seneler içinde ayda bir ya da en fazla iki kere birlikte olur hale gelmişiz. Eşim bana bir gün boşanalım, artık aramızda heyecan kalmadı diyene kadar aslında ben de bu durumdan rahatsızdım ama aşırı değil. Bu konuşma sonunda neler oldu neler. İşte sizlere bu Seks Hikayesinde bunu anlatmak istiyorum.

Birkaç ay önce gerçekleşen bu konuşmada ayrılmayı düşündük, bir arada kalmayı düşündük derken sonunda sadece yeni şeyler denemeye ihtiyacımız olduğuna karar verdik. Tamam farklı seksler yaşanabilir ama nasıl? Bir süre oyun gibi seksler yaşadık oyuncaklı, kıyafetli. Hatta bir süre seksimizi salonda, vs. yaşamaya da çalıştık ama olmadı. İşte o zaman bana biseksüel bir grup seks deneme fikriyle geldi eşim. Bakın açık söyleyeyim bu zamana kadar benim aklımdan bu gibi bir durum hiç geçmedi fakat eşim bana bu fikirle geldiğinde ona hayır demedim. Ayrıca eşim bana başka bir kadın davet etmekten bahsettiğinde tek erkeğin iki kadına yetmek konusunda eksik kalabileceğini, bu nedenle eğer birisi olacaksa onun erkek olması gerektiğini söyledim.

Size böylesi özel ve uzun bir olayı tek seferde anlatmak istemiyorum. Üstelik şimdi işe de gitmem lazım. Bu nedenle müsaade ederseniz bu konuda birkaç gün sonra devam edeceğim ama merak etmeyin bunu unutmam ya da yazmaktan vazgeçmem e ne de olsa o erkekle erkek erkeğe gibi bir seks deneyimi de yaşadık. Bu durum karşısında nasıl şaşırdığımdan da bir sonraki sefer bahsedeceğim size, beklemede kalın!


Comments (0)
Add Comment