Para Karşılığı Seks Teklifini Değerlendirdim Ama Çok Canım Yandı
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

22 yaşındayım, genç ve fit bir delikanlıyım. Bulgaristan göçmeni ve renkli gözlü, sarışın olduğum için kızlarla her zaman aram iyi oldu. Hatta sikiş anlamında da istediğimi her zaman elde ettim ama bu seks hikayesi tamamen farklı bir konu ile alakalı.

Yazları Çeşme’de bir otelde çalışıyorum. 5 yıldızlı, bol zenginin olduğu bir otel ve ben genelde barda dururum. Normalde her gün sakin geçer. E ne de olsa çalışıyorum, yaptığım iş belli ama dün gece 40’larında bir adam bana yaklaştı, kulağıma eğildi ve 5dk seninle konuşabilir miyim dedi. Konuştuğumuz zaman bana benden hoşlandığını ve eğer onu kabul edersem bana ne istersem ne kadar istersem vereceğimi söyledi. Şok oldum ama tam 5 asgari ücrete denk bir rakam söylediği zaman düşündüm. E tabi gece sonunda kendimi adamın odasına girerken buldum.

Odaya girdiğim zaman üzerimde hâlâ barmen kıyafetleri vardı. Çıkartmaya başladım ama bana hayır dedi, ben soyacağım seni. Önce pantolonumun üzerinden sikimi okşadı. Enteresan ama fit, yakışıklı bir adamdı. Ben kalkmaz sanıyordum ama daha o an sikim kalktı. Gülümsedi bana ve sikimi çıkarttı, emmeye başladı. Ben parayı duyunca sikecek miyim kendimi yoksa siktirecek miyim hiç sormamıştım. E umurumda da değildi çünkü amacım o parayı kazanmaktı sadece.

Sikimi emerken inanılmaz hissettirdi bana. Sonra pantolonumu ve külotumu çıkarttı. Beni kanepeye aldı ve bacaklarımı ayırdı. Önce duşa girmek istedim ama hayır dedi. Bu onun için önemliymiş. Böyle seviyormuş. Birden göt deliğimi yalamaya başladığında ise içim gıdıklandı ve utandım. Utandığımı gördüğünde daha da memnun oldu.

İçime girmek için kendisini hazırladı. İlk sikini gördüğümde gerçekten korktum çünkü 20cmden fazla ve gerçekten kocaman bir yaraktı. Kalın, kıllı ve uzun bir yarağın içime girmesi canımı yakardı ki eğer girerse. Daha önce hiç bu şekilde deneyim yaşamamıştım. İçimden bir ses kesin göt deliğin yırtılacak diyordu ki kayganlaştırıcı sürdü.

Ben o an nazikçe sanırım girmeyecek diyorum e canım da yanıyor ama ona açıklama yapıp, vazgeçtim diyeceğim sırada lap diye yarak içime bir oturdu anlatamam. Zaten o andan sonra bu adam yıldırım gibi sikmeye başladı beni. Hem de hiç duymadan. O sikişten sonra tamam sandım ama yok. Bu sefer de benimle banyoda zaman geçirmek istediğini söyledi. Evet dün gece iyi kazandım ama tam 6 kere de sikildim. Düşünün siz gerisini.


Comments (0)
Add Comment