Neden Bunca Zaman Kimseye Vermedim Bunu Hiç Anlamıyorum
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Merhaba arkadaşlar. Size şimdi Seks Hikayesi anlatacağım ve tamamen gerçektir, bunu özellikle söylemem lazım. Şunu da söylemem lazım normalde normal bir adamım, bu zamana kadar hiçbir şekilde erkek erkeğe bir münasebet içinde olmadım ve evliyim, 31 yaşında, işinde – gücünde hatta biraz da mutaassıp bir adamım. Lakin içimde bir yerde acaba bir erkeğin başka bir erkekle münasebeti nasıl olur diye düşündüm her zaman ve maalesef bir erkekle zaman geçirirken kadın gibi davranmak, erkeğin sana sanki bir kadınmışsın gibi davranması sana ne hissettirir, bunu merak ettim. Sonunda bu anlamda bir deneyim elde ettim. Bunu size anlamak istiyorum.

Kendimle alakalı daha fazla bilgi vermeyeceğim. İşim sağlık, memurum ve normalde bu taraklarda asla bezim yok. Gizlilik benim için önemli. Yaşadığım şey şudur; her zaman bizim sağlık ocağına insanlar gelir – gider. Özel bir kuruluşuz, insanlarla sohbet ediyoruz haliyle. İşverenlerimiz de bu yönde destekler bizi.

Bir adam geldi, zengin belli. BMW’sinden indi, o klas güneş gözlüğü, maço tarzı ve buna rağmen hoşsohbet olması ilgimi çekti. Ben ilgileniyorum onunla. Dedim ki doktor gelir birazdan kal almam lazım, bana aynen şunu dedi “tamam yavrum”. Ben normalde kıllı – mıllı bir adamım, asla efemine konuşmam ama bunu dediği zaman rahatsız olmadım hatta hoşuma gitti ama belli etmemek için çabaladım. Biraz da resmi davranmaya çalışıyorum ama ne yazar? Adam resmen bana yazıyor bir kızmışım gibi. Benden telefonumu istedi, vermedim ama giderken bana telefonunu bıraktı.

Sözü uzatmayacağım. 3 gün aramadım, 3’üngü günün akşamında kendimi tanıttığım bir mesajla birlikte selam dedim. Bana sanki yazacağımdan emin bir dille konuştu. Kendisine olan güveni sinirimi geriyordu ama onda beni kendisine çeken bir şeyler de vardı, buluştuk. O gecenin akşamında beni evine götürdü, dudaklarımdan öptü. Kaçmak istedim, utandım ama o bana naif bir şekilde yaklaştı. Elini sürekli vücudumda gezdirirken ne kadar utandığımı anlatamam. Beni sanki benden iyi biliyordu, neye müsaade edip neye müsaade etmeyeceğimi de. Sonunda tamamen soydu beni ve kendisi de soyundu. Bir erkeği çıplak görmek beni gerçekten şaşırttı. Hiçbir zaman kimseye sakso çekmemiştim, başta midem bulandı ama zamanla bunu sevdim. Senin neden olduğun bir şeyden ötürü insanların zevk aldığını bilmek, görmek seni mutlu ediyor. Bunu fark ettim. İçime girdiğinde canım yanacak sanıyordum ama yanmadı. Aksine zevk aldım ve neden bunca zaman kimseye vermedim bunu hiç anlamıyorum. Sikilmek gerçekten de çok eğlenceli bir şeymiş.


Comments (0)
Add Comment