Maşallah Abim Taramalı Tüfek Gibiydi Beni Götten Sikerken
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Üvey abim Samet… gıcık bir karakter. Bazen ona sinir oluyorum. Hatta kavga ettiğimiz zaman üvey babam bile benden taraf olur. Birkaç kere pılını pırtısını toplamış, gitmiştir evden benden kaynaklanan nedenlerle. Çünkü rahat vermiyorum ama inkar edemem çok yakışıklı. Öyle bir sarışınlığı, vücudu ve tarzı var ki 10 numara. Nişanlandığı zaman resmen içim içimi yedi, çok kıskandım her ne kadar belli edemesem de.

Geçenlerde abim nişanlısından ayrıldı. Zaten son 6 aydır da evden ayrılıp, yalnız yaşamaya başladı. Babam söyledi, bunalımdaymış. Annem her ne kadar “sana ne” dese de ben teselliye gittim. Annem de sevmez abimi ama benim gibi gizli hayran değil, açık açık sevmez.

Evde yapayalnızız, erkeklerden ve kızlardan konuşuyoruz. Sonra ben ona aslında hoş bir adam olduğunu söyledim. Bir kadın isterse her türlü sekse imza atabilir hatta böyle kısmı Ensest Hikayelerin mimarı olabilir. Abimi kafalamam zaman almadı ama bakire olduğumu söylediğim için sayede sevişiyoruz. Bir yandan onun vücudunu çıplak da görmek istiyorum. Bu nedenle soyundum, vücudumda dilini gezdirmesini izledim. Ayrıca ona sakso çektim.

Abimin evi küçücük, salonunda bir aynası var ama ev (salon) küçük olduğu için nerede olursan ol o aynada kendini görebiliyorsun. Abim çırılçıplak bir şekilde vücudunu vücuduma sürerken sonunda eğildi ve amımla birlikte göt deliğimi de yalamaya başladı. Ben abime kendimi götten siktirmek istesem de utanıyorum, yalan yok. Eminim o da başta bunu söylemekten utandı ama vazelini sürdü ve sikinin başını göt deliğime geçirdi.

O vazelinin etkisi ile içime giren yarak var ya resmen içimi okşadı. Daha önce hiç anal seks yapmamama rağmen çok haz aldım. Hatta neden bunca zaman acıyor diyenlere inandım, bunu anlamıyorum. Tam o esnada üvey abime götten verirken aynaya gözüm ilişki. Nasıl muhteşem bir açı yakalanmış anlatamam. Tam yandan, abimin yarağı göt deliğime neredeyse yarısına oturmuşken gördüm. Öylece birkaç saniye bakakaldım.

Maşallah abim taramalı tüfek gibiydi beni götten sikerken. Fark ettim ki amım ve götüm normalden kara. Hani vücudumun geneline göre belirgin kara ama sarışın abimin yarağı da koyu tenli. Bu kapkara etler birbirine geçip, biz kendimizi camdan izlerken nasıl bir haz deryası içinde yüzdüğümüzü anlatmam mümkün bile değil. Hayatımın en güzel olaylarından birini yaşadım o an.


Comments (0)
Add Comment