Gerçekten de Tanımadığın İnsanların Evinde İçmemen Lazımmış
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Ben İstanbul’da yeniyim. Birkaç arkadaş kalıyoruz aynı evde. Gece – gündüz iş. Sanki Dünya’ya çalışmalara geldik, dedik ve bir gün rahatlamak için gece dışarı çıktık. Sözde gece en geç 1 gibi eve döneceğiz. Gerçi diğerleri döndü, ben dönmedim. Dün gece hayatımın en flu ve en eğlenceli gecelerinden biriydi. Barda bir delikanlı ile karşılaştım, o da 20’li yaşlarının başında, sohbet nerelisin ile başladı. İkimiz de Kahramanmaraş… o memleketlim oldu birden. O sırada da yanımda benim ev arkadaşı Ali var, dedim ki bak şu oğlan bizim memleketten. Kanka burada en çok memleketliler birbirini siker, dikkat et dedi.

Gece ilerliyor, Kenan denen bu çocukla sohbet ediyorum derken bana eks alır mısın dedi. Hap, biliyorum hatta denedim de bir kere. Kırk yılda bir eğlenmek için dışarı çıktık, almam mı dedim. Zaten o andan sonra Ali’lere siz gidin, ben gelirim dedim. Israr ettiler gel diye ama gitmedim. Tamam ama ben nereye gittim? Kenan denen bu çocuğun evine.

24 yaşındayım, sözlüyüm, memlekette sözlüm, buraya çalışmak için geldim, inşaatlarda çalışıyorum. Benim gerçekten o ortamda ne işim var? Kenan’ın evine gittik, içeri girer – girmez yine bir hap hatta ot çekme derken ben kendimden geçtim. Flu da olsa her şeyi hatırlıyorum, Kenan verdi ağzıma. Başta kibardı, sonra dizlerimin üzerine çökmüşken ben gırtlağıma kadar vuruyor. O an ben biliyorum bu çocuk beni sikiyor ama ne yapabilirim? Olan oluyor, boş ver diye düşünüyorum. Sonra zaten bunun telefonu çaldı, kanka burada bir çocuk var 10 numara sakso çekiyor dedi. Böyle garip bir Seks Hikayesi içindeyim anlayacağız.

Ne kadar süre geçti bilmiyorum. Sadece diğer o telefondaki çocuk ve yanına taktığı bir zibidi daha gelene kadar Kenan bir kere beni götten sikti, bunu biliyorum. Ulan nasıl canım yandı anlatamam. O kafayla bile bunu hissettim. Zaten neyse ki bitti diye düşünürken içeri iki Kürt girdi. Geldiler ama oh maşallah, göte bak falan diyorlar. Ben çıplağım, direkt üzerime çullandılar. O gece sabaha kadar kaç kere sikildim bilemem ama sabah uyandığım zaman hâlâ kendimde değildim, ayılmam 11’i buldu. O kadar geç kendime gelme nedenim, ara ara beni uyandırıp sikiyorlardı, bunu hatırlıyorum. Kendime geldiğimde de yapacak bir şey yok, pişman oldum ama ne yapabilirim diye üzerimi giyindim, çıktım evden.


Comments (0)
Add Comment