Erkek Milletinden İntikamımı Aldım
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Ben 21 yaşındayım genç bir kızım, bana her zaman güzelsin dediler ama aslında hiçbir zaman kendimi gerçekten de beğenmedim. Genelde içine kapanık bir kadın oldum. Bakire değilim, üniversitenin ilk zamanlarında erkek arkadaşıma güvendim, birlikte oldum ama adımın çıkmasına neden oldu. O zaman okulu bırakıp, bu okula geldim ve bir daha asla o gibi bir şeyin başıma gelmeyeceğine dair kendime bir yemin ettim.

Hayatımda Böyle Sikişmemiştim

erkeklere karşı olan nefretim o kadar üst sınırlardaki yeni erkek arkadaşımla sohbet seks konusuna döndüğünde içimde enteresan bir his vardı! İlk gece, 3 ay kadar önce. Sevişmeye başladık, bakire olmadığımı biliyor ve bir beklentim olmadığını özellikle söyledim. Sanırım bu korktuğum için, terk edilmektense terk et gibi bir düşünceden kaynaklanıyor bilemem ama sevişme sırasında istemiyorum dedim, biraz “ısrarcı bir dille” o zaman sen ne istiyorsan o olsun, sadece sevişelim dedi. Belki yüzümde belli edemedim ama özümde o an gerçekten nefret duyguları kabardı, tamam o zaman sadece benim istediğim gibi olacaksa okey… dedim. Sevişmeye başladık, deli gibi sakso çekiyorum ama bir yandan parmağımı Emre’nin göt deliğine soktum. Sokarken “ne yapıyorsun kızım” dese de ben bunu istiyorum, eğer istemiyorsan taam keselim dedim, devam etmeme müsaade etti. Porno hikâye gibi… değil mi? Ama bitmedi.

Evde, o ortamda ben dildoyu nereden bulayım, bulsam bulsam salatalık bulurum. Erkek arkadaşıma salatalık gösterdiğim zaman saçmalama dedi ama bana ne? Hem zaten alamazmış ama bakire olsam, vermesem o zaman bana götten sikini sokacak! Yine ben tamam bitirelim dediğim zaman kabul etti ve domaldı. İnanamazsınız genç & delikanlı derler ya? Hiç öyle dayanıklı değil, yarım saat aldı o salatalığı sokmam ama soktum. E tabi kıvrandırdım sabaha kadar. Bir kere bile sürttürmedim ya da canım istemezken sakso çekmedim. Aslında kısacası ben siktim çocuğu denebilir. Yine de ertesi gün bana çiçeklerle geldi, ilk seksimizdi diye. Kafam karışıyor, beni bırakıp gitmesi lazımdı ama hâlâ peşimde geziyor hem de büyük bir aşkla.


Comments (0)
Add Comment