Erkek Kuzenim Gün Gece Bana Kendisini Siktirdi
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

21 yaşındayım, işten eve evden işe bir hayatım var. Ailemle yaşıyorum, yaşadığım apartman aile apartmanı, kuzenler falan da var ama hepsi erkek. Ali de kuzenlerimden birisi, 17 yaşında ve sıska bir şey. Garip bir tip Ali, sürekli saçma saçma oyunlar oynar PC’de ve kimseyi dinlemez. Ben de bu dönem bir mutsuzum, yalnız kalmaya o kadar ihtiyacım var ki sormayın. Kendim için çatıda bir alan yaptım ama Ali sık sık geliyor. Kovuyorum, bizimkilere söylüyorum, kavga çıkarıyorum ama ne fayda. Olay sonuçlandığı zaman babam ve amcam Ali de gelsin n’olacak diyor ve konu kapanıyor.

Dün gece benim mekanda iki bira içiyorum, Ali kendi. Seni amcama söyleyeceğim dedi, kızdım. Tamam tamam şaka yaptım dedi ve yanıma oturdu. Eli dursa ayağı durmuyor diyeceğiniz tiplerden. Yanımda sürekli konuşup, hareket ederken birden elini bacaklarımda, sikimin tam yanında hissettim. Neredeyse sikimi avuçlayacak! Ali dedim n’apıyorsun? Amcam bira içtiğini duysun mu dedi, gülümsedim. Duysun amk dedim ama eli hâlâ sikimin yakınında. Korkusuzsun bakıyorum, korkusuz erkekleri severim derken birden eşofmanın üzerinden sikimi avuçladı. O an sikim ellerinde ki kalktın da meret. Hani o ana kadar korkusuzdum ama o andan sonra ne olacağını bilmediğim için şaşırdım kaldım. O kadar seri ve kendisinden emin ki hemen sikimi çıkarttı ve yalamaya başladı.

Kısa bir şaşkınlık aşamasından sonra ben de uzandım, taşaklarıma kadar yaladı. Götüne ellerim. Sadece elledim inanın bana. Aklımdan o an anal seks yapmak gibi bir düşünce geçmiyordu bile ama Ali kıvrak bir hareketle karşımda götünü şak diye açtı. O sıska çocukta bu kadar parlak ve düzgün bir göt olacağını hayal bile edemezdim.

Başta sadece elledim, okşadım derken bir anda o dar göt deliğine parmak sokmak geçti içimden, bunu yaptığım zaman nasıl inlediğini anlatamam. Resmen kıvranıyor, beni sikmem için kendisine çekiyor. Ben de bunu yaptım. Üzerine uzandığım zaman rahat alabilmek için bacaklarını açtı, vazelin çıkarttı çekmeceden ve sikime sürdü. Ben içine girerken gözlerime bakıp yavaş yavaş diyordu ama o andan sonra sert ol, adam gibi sik, sağlam vur demeye başladı. Nasıl zevk aldım anlatamam. Hafif alkollü de olsam kısa sürede boşaldım. Hayır o an bana adam gibi sik demesine üzüldüm sadece yoksa gerçekten zevk aldım. Keşke yine yaşasak böyle bir şey, ciddi anlamda bu sikiş hoşuma gitti.


Comments (0)
Add Comment