Erkek Arkadaşım Sikilirken Resmen Kuzu Gibi Oldu
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Sevgilimi her gün yeniden keşfediyorum. Erkek arkadaşımla uzun soluklu bir birlikteliğimiz var, son 3 senedir birlikteyiz. Belli ki evleneceğiz çünkü biliyorum ki ona olan sevgim gerçek ve o da gerçekten beni seviyor ama biz farklı insanlarız. Seks hikayeleri okur, yeni yeni denemeler yaparız. Bu olayım son dönemde denediğimiz en sağlam olaylardan biridir.

Erkek arkadaşımın çok samimi bir dostu var, Sedat. Öyle tahmin edeceğiniz gibi onu en yakın arkadaşı ile aldatmadım. O bana dolanıyordu zaten. Sevgilimle konuştum, fark etti, “koparayım bağı o zaman” dedi ama olmaz dedim. Sedat’la oynadık resmen. Ben ona hafif kendimi sundum, uzaklaştım… derken deliye döndü. Sonunda seks zamanı geldiğinde ben Serdar da olayda olmalı dedim. Evet… bu durum grup seks isteğiyle alakalıydı. Bunu daha önce başka kimse ile denememiştik. Oldu!

Sedat ile akşamüzeri yine birlikteyken ben Serdar’a sakso çekmeye başladım. O an nasıl şaşkın anlatamam. Hani bir saniye sonra ne olacak bunu merak ediyor. Sonra o da yaklaştı, beni öpmeye ve ellemeye başladı. Serdar yani sevgilim bizi izledi bir süre. Üçlü bir sarılma istedim. O kadar yakındık ki… bir ara Sedat’ın başını ellerimle Serdar’ın sikine götürdüm, yalamasını istedim. Başta nazlansa da yaladı. Sonra aynı şeyi benimkinden istedim. O da yaptı. Sanıyorlar ki ben biseksüelliği sadece bu kadarla bırakacağım, olmaz! Deliliği dibine kadar yaşama şansını elde etmişken ben asla durabilir miyim ya da durdurulabilir miyim? İmkansız.

Yatakta yan yana bu iki yakışıklıya sakso çektikten sonra Sedat’ın göt deliğini yalamaya başladım. O an Serdar da bana bakıyordu, davet ettim. Şimdi birbirini göt deliğinden yalayan iki erkekle aynı yataktaydım ki bu durum gerçekten uzun zamandır hayal ettiğim deliliklerin en büyüğüydü.

İlk önce Sedat geçirdi Serdar’a. Bunca zamandır birlikte olduğum çocuk götten yediği zaman nasıl inledi anlatamam. Hani o güçlü dediğim delikanlının gözlerinden yaş geldi resmen ama uzman olduğum için hemen kayganlaştırıcıyı olaya dahil ettim. Erkek arkadaşıma yarağın başı ne zaman girse kuzu gibi oluyor, hareket etmiyordu. E tabi Sedat boşaldı. Derken ben sevgilimi sakso çekerek hazırladım, sikme sırası sende dedim. Beni şaşırtan durum Sedat oldu çünkü sikilirken en az benim kadar zevk alıyordu. Hatta siki hiç inmedi ki o an bana da geçirdi… hem de kondomsuz. İşte yaşadığım olay buydu, umarım okumak sizi memnun etti.


Comments (0)
Add Comment