Ben Yengemi Sikerken Çıkan İnleme Sesini Ağlama Sesi Sandı Annem
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Abim hayatta hiçbir şeyin kıymetini bilmeyen bir adam. Benden 3 yaş büyük. İçer, gezer, bir işi yok, kumar, vs. gibi alışkanlıkları da var. Gitti babam bunu Konya’nın Kürt köylerinden bir kızla evlendirdi, kızın başına da bela. Yengem şu an 21 yaşında, benden 2 yaş küçük. Daha ilk zamanlarda dayak, kavga, vs. oldu. Tam diyoruz her şey düzelecek, abim yine olay çıkarıyor. Geçen hafta da almış başını İzmir’e gitmiş. Ne alakaysa? Arıyoruz saçma saçma cevaplar yok ben parkta yatıyorum, yok işe girdim otel lojmanındayım. Şu kesin bir haltlar karıştırıyor orada ama ne bilmiyorum. Zaten babam da bir sinirle bastı gaza gitti abimi getirmeye. O gidince yengem gelir sandık ama gelmedi. Zaten kadını gitmeden dövmüş. Annem de dedi ki git Nazlı’ya bir bak, getir buraya. Arada bir sokak var zaten.

Eve girdiğim zaten yengem mutfakta temizlik yapıyor, gece saat 11. sanırım kafa dağıtma şekli bu. Tamam kadına üzülüyorum ama aynı zamanda da sikmek istiyorum. O an nasıl oldu bilmem yengeme yanaştım, bir yandan sanki teselli ediyorum ama bir yandan da okşuyorum. O da anladı bunu. Kendisini geri çekmeye çalıştı ama onun her daim mağdur hali var ya? Hani ben güçsüzüm imajı, bu durum beni daha da azdırıyor. Seks Hikayesi konusu gibi resmen. Ben ona elledikçe bana bir kuvvet uygulasa ya durmam için, asla! Sadece Furkan yapma diyor. Bu da beni daha da azdırıyor. Aldım onu mutfaktaki sandalyenin üzerine koydum, açtım bacaklarını, indirdim o hiç çıkartmadığı köylü eteğinin altından külotunu ve yalıyorum. Sanki canı yanıyor, amını yalarken ağlamaklı sesler çıkarıyor. Sadece ben yalarken amını çekiyor ağır ağır, ben de götünü iyice getiriyorum, dilim amının içinde dönsün diye.

Kalktım ayağa, sikimi ağzına soktum, yalamıyor sadece ağzında tutuyor, susuyor. Amk kahvesi dedim açtım bacaklarını girdim içine. O an annem de rahat bırakmak, tel çaldı. Ben duramam artık, açtım dedi. Bir yandan yengemi sikiyorum, bir yandan da anneme az sonra gelicez anne, yengem ağlıyor, kendisine gelsin getiricem diyor. Ben yengemi sikerken çıkan inleme sesini ağlama sesi sandı annem. Telefonu da kapatınca kalk domal dedim, domalmadı tabii ben domalttım. Götü görünce oraya da yerleştirdim, anlaşılan abim de onu götten sikiyormuş sürekli. Yapmayın ama bunu bana deyip durdu.


Comments (0)
Add Comment