Askerden Gelince Arkadaşla Birbirimizi Sikmeye Başladık
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Ben Mert. 21 yaşındayım, askerden yeni geldim. Üniversite okumadım ama meslek edindiğim için de pişman değilim. Hiçbir zaman iş, çevre hatta kadın bulmak konusunda zorlanmadım. Bu yanımı seviyorum. Fakat bu anlatacağım Seks Hikayesi kadın – erkek ile alakalı değildir erkek erkeğedir, bilginiz olsun. Bu durum benim için de epey şaşırtıcı oldu çünkü hiçbir zaman erkek erkeğe yaşanan bir olay içinde yer alacağımı tahmin etmezdim gerçekten.

Geçenlerde askerden gelince bizimkiler de en az 1 ay dinlen, gez – toz dediler, bana uyar dedim. Böylesi bir kafa toplamaya gerçekten ihtiyacım vardı. Daha önce de söylemiştim her zaman sosyal bir adamdım, bu anlamda hiç zorlanmadım ama Emre diye bir arkadaşım var benim için ekstra özel. Onunla her haltı yemişizdir bu zamana kadar hatta birlikte kadına da gittik, grup seks yaptık, vs. ama söyleyeyim bunca zamandır asla ama asla hiçbir şekilde birbirimizle seks yapmadık. Dün gece bizimkiler yine evde yok, son 1 haftadır memleket ziyaretindeler. Bu nedenle ben yine Emre’yi çağırdım, içki içiyor & sohbet ediyoruz. Bir ara piç telefondan porno açtı, izliyor. O ara asılmaya başladı. Öyle olunca benim de dikkatimi çekti durum, ben de geçtim yanına hatta kalktı sikim, çıkarttım ama 31 falan çekmiyorum. Bana dedi ki çeksene, yok ya o kadar enerji harcayamam dedim, “ben harcarım” dedi ve eline aldı sikimi. O an şaşırdım, şaka yapıyor sansım ama gayet normalmiş gibi bana elleriyle mastürbasyon yapmaya başladı hatta ağzına aldı. Ondaki ciddiyeti gördüğümde ben de artık sırtüstü uzandım. Madem Emre’de bu gibi bir istek var o zaman ona yapma diyemem sonuç olarak o yaşanan bana da zevk veriyor.

Yalan yok ben kısa sürede boşaldım. Askerden gelince bir türlü kadına gitmek gibi bir fırsatımız olmamıştı. Sonra Emre bana hiçbir şekilde sen de benimle ilgilen demedi ama belki de sadece meraktan, Emre’ninkine elledim ve ben de oynadım. Bu sefer aradaki fark Emre’nin bana arkadan sürtmek istemesi oldu. Kellesi girince epey tedirgin oldum ama vazelin, vs. kullandığımız için dayandım ve içime aldım. Emre bu gece yine bana gelecek fakat yeniden bu gibi bir şey olur mu bilemem. İtiraf etmek gerekirse ben geçen o yaşanan delilikten gerçekten zevk aldım.


Comments (0)
Add Comment