Amcamın Mature Karısını Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Selam dostlar, ben Ferhat uzun süredir bu hikayeyi anlatma konusunda tereddüt yaşıyordum. Ancak daha fazla içimde tutmamaya karar verdim. Uzun süredir amcamın seksi olgun karısından hoşlanıyordum. Ona nasıl açılırım diye düşünüp duruyor ve 31 çekerek hayallerimi süsletiyordum. Ara sıra onlara wc gidiyor ve eşyalarına bakarak 31 çekiyordum.

Azgın Kadın Kendini Siktirdi

Bir gün amcamın eşinin evde tek kalacağını öğrendim. Hain planlarım o gün devreye girdi. Kendime bir anket listesi hazırladım. Amcamın karısını aradım ve müsaitse böyle bir durum var sorular soracağım diyerek konuştum. Kendisi müsait olduğunu söyledi. Yanına gittiğimde yeni uyanmıştı üzerinde bir gecelik vardı. Bu durum beni daha çok cesaretlendirdi. Cinsel soruları kendisine sormaya başladım, en son ne zaman seks yaptınız memnun kaldınız mı gibilerinden. Sürekli işime gelen cevaplar veriyordu ve her verdiği cevapta ben biraz daha azıyordum. Sikim dimdik olmuştu artık dayanamıyordum. Sürekli baskı uyguluyor yerinde tutmaya çalışıyordum.

Kahve içer misin deyip kalkarken altında iç çamaşırı olmadığını fark ettim. Önümde öyle bir domaldı ki az kalsın arkadan çıkarıp sokacaktım. Kendimi dizginledim. Sikimin dimdik olduğunu gören amcamın mature karısı yanıma geldi. Bir bakim bu neymiş dedi ve defteri kaldırdı. Sikimi dimdik görünce elini attı ve okşamaya başladı. Biliyorum beni sikmek istiyorsun dedi. Sikimden tutup yatağa götürdü. Sikimi götüne sonuna kadar aldı ve beni içine boşalttı.


Comments (0)
Add Comment