Üvey Abimin Karısını Siktim
Yas Siniri!
Sitedeki hikayeleri okuyabilmeniz için +18 yasindan büyük oldugunuzu dogrulamalisiniz.


Şebnem ?? henüz 22 yaşındayım çok azdım! beni ilk arayan çok şanslı...
Telefon Numaram: TIKLA

Selam dostlar bu anlatacağım hikaye başımdan geçen gerçek bir hikayedir. Ben başlarda böyle şeyler yaşayacağıma ihtimal vermez ve bunları sitelerin anlattığı basit hikayeler zannederdim. Ancak başıma gelince olayın gerçekliğini anladım. Adım Hakan 25 yaşında fit bir vücuda sahip sporcu bir delikanlıyım. Anlatacağım hikaye ise yengem ile aramda geçti. Yengem 27 yaşında minyon tipli seksi bir kadındır. Üvey abimin eşi olduğu için aramızda mesafe var tabi ki, git gel olmaz mesela aramızda fazla.

Yengemin Yeni Kocası Oldum

Bir gün yengem beni aradı ve iş yerinden onu almam için rica etti. Bende üveyde olsa abimin eşi olduğu için kıramadım ve kabul ettim. Yanına gittim ve iş yerinden aldım. Yolda giderken istersen bize gel bir kahve ısmarlayayım dedi. Bende neden olmasın diyerek kabul ettim. Aklımda tabi ki kötü bir düşünce kesinlikle yoktu. Ta ki eve girerken önümde ayakkabısını çıkarmak için domaldığında. Eteğinin altından iç çamaşırı giymediği apaçık ortada idi. Bu durum beni aşırı derecede heyecanlandırdı. Bende bunun karşısında aklımdan türlü fikirler geçirerek bu düşünceden uzaklaşmak istedim ancak sikim dimdik olmuştu bile.

İçeri girip sohbet ederken bir yandan sikimi indirmeye çalışıyordum. Bu sırada durumu fark eden yengem hayırdır sorun mu var dedi. Bende yok bir şey diyerek geçiştirdim. Kalkmak istiyordum ancak sikim belli olacak diye kalkamıyordum. Sikimi gördü ve oo büyümüş seninki istersen yardımcı olayım dedi. Şok oldum bu cevap karşısında ama daha fazla dayanamayıp sevişmeye başladım.


Comments (0)
Add Comment